Our School Day

Class times

Bell times have school starting for students at 8.40 am and finishing at 3.10.

Period Time
Staff Briefing 8.25 am (10 mins)
Whānau /Assembly 8.40 am (20 mins)
Period 1 9.00 am (50 mins)
Period 2 9.50 am (50 mins)
Interval / Break 1 10.40 am (25 mins)
Period 3 11.05 am (50 mins)
Period 4 11.55 am (50 mins)
Lunch / Break 2 12.45 pm (45 mins)
Period 5 1.30 pm (50 mins)
Period 6 2.20 pm (50 mins)
End of day 3.10 pm